Markklooster
Sprokkelaar
- Berichten
- 35
Goedemiddag allen,
Vorige week heb ik mijn allereerste kamado mogen ontvangen. De GG Large. Eerst geoefend met wat snackgerechtjes zoals de MOINKballs e.d.
Vandaag voor het eerst spareribs bereid volgens de 3-2-1 methode.
Spareribs zijn van Vuur en Rook
Rub: Varken van van Beekum specerijen
Glaze: ketjap manis, bbq saus, honing, donkere bastard suiker
Voor de rooksmaak een smokerbox toegevoegd met hickory pellets.
Best tevreden met mijn eerste 'echte' bereiding op de kamado.
Vorige week heb ik mijn allereerste kamado mogen ontvangen. De GG Large. Eerst geoefend met wat snackgerechtjes zoals de MOINKballs e.d.
Vandaag voor het eerst spareribs bereid volgens de 3-2-1 methode.
Spareribs zijn van Vuur en Rook
Rub: Varken van van Beekum specerijen
Glaze: ketjap manis, bbq saus, honing, donkere bastard suiker
Voor de rooksmaak een smokerbox toegevoegd met hickory pellets.
Best tevreden met mijn eerste 'echte' bereiding op de kamado.