Gisteren voor het eerst smashburgers gemaakt op de barbecue, volgens het recept van Kolenboertje.
Eerst zelf een Jalapeno-mayonaise gemaakt en de voorbereiding gedaan. De plakspaan uit de gereedschapskist gehaald en de barbecue aangemaakt. Eerst de broodjes getoast zodat ze lekker knapperig zijn.
Toen eerst de uitjes in de boter, en daarna het gehakt er bovenop. Het platdrukken met de plakspaan en een bakpapiertje ging echt super, bedankt @noskos voor de tip
Aan het einde een plakje smeltkaas erop en de burgers stapelen.
Daarna het broodje opgemaakt, met sla, tomaat en de jalapeno mayonaise.
Viel erg in de smaak hier thuis, en we gaan dit zeker nog eens herhalen!
Eerst zelf een Jalapeno-mayonaise gemaakt en de voorbereiding gedaan. De plakspaan uit de gereedschapskist gehaald en de barbecue aangemaakt. Eerst de broodjes getoast zodat ze lekker knapperig zijn.
Toen eerst de uitjes in de boter, en daarna het gehakt er bovenop. Het platdrukken met de plakspaan en een bakpapiertje ging echt super, bedankt @noskos voor de tip

Aan het einde een plakje smeltkaas erop en de burgers stapelen.
Daarna het broodje opgemaakt, met sla, tomaat en de jalapeno mayonaise.
Viel erg in de smaak hier thuis, en we gaan dit zeker nog eens herhalen!
Laatst bewerkt: