Beef en Steak

Eerste keer pulled pork

 
 

EelcoL

Tondelzoeker
Berichten
9
Vrijdag eerste keer pulled pork gemaakt! Mooi stuk procureur van 2.5 kg besteld bij de online slager en uiteindelijk heeft hij zo’n 9 uur op de BBQ gelegen. De dry rub en saus naar recept van Smokey Goodness. Ik heb het vlees uiteindelijk wel naar een kern temperatuur van zo’n 94 graden gebracht. Op dat moment had ik het idee dat het vlees goed mals was. Was zeer geslaagd!

683b5e627aa0c45b869a47bf863d4cbe.jpg

0ae125e82ece9b3450cb81c9619b3e75.jpg

38d0fa6f424fd5548ffece0388f21305.jpg

4c6ed4a94a29594fca37a14ec956a19f.jpg

0db985c8e608c609e9328b436039bdc3.jpg

4526deb7635084b47200574822d3f48d.jpg

4aca49049165ab928291988b90c73cb6.jpg

ed784a8f0fb2b976a05444d76a5390dc.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er goed uit.
Vast voor herhaling vatbaar? Mocht er nog over zijn dan is het ook erg lekker om dat weer door nachos te gooien.
 
Mooie Pulled Pork, Gefeliciteerd met je knor.
 
Gefeliciteerd 🥳 met je Knor 🐷 en inderdaad een mooi groen plekje voor je Q.
 
Gefeliciteerd. Ziet eruit als een geslaagde actie!!
Jaloers op je uitzicht.....
 
Heerlijk! Ik heb er ook nog 1 in de vriezer. Snel maar weer eens maken.
 
Met zo'n uitzicht zal die nog net wat lekkerder smaken ;);) En heel netjes die 94 graden. Zelf al meer dan tien keer pulled pork gemaakt en wel eens bij 96 graden erafgehaald en bij 91 graden. Je merkt toch echt verschil in malsheid (96 malser vlees, bij 91 meer sap maar vlees iets taaier). Begrijp me niet verkeerd, ook die van 91 graden was heerlijk...

Eetsmakelijk 👍
 
Terug
Bovenaan Onderaan