Vandaag voor de visite van m'n verjaardag pulled pork gemaakt (onder andere). Okee het was eigenlijk de tweede keer dat ik pp heb gemaakt, maar van de eerste keer heb ik geen bewijs.
Volgens het recept van Noskos, inclusief de rub, is vanmorgen om 9 uur 2kg procureur op de kamado gegaan. Vijf uur later was de temperatuur 70 graden, toch maar ingepakt en terug gelegd. Nog eens 2 uur later bij 92 graden eraf gehaald en volgens de instructies laten rusten.
Tijdens het pullen kwam ik erachter dat hij toch beter nog een graad of 2 had kunnen blijven liggen. Maar de smaak was prima.
Met diverse bijgerechten en nog een voorgerecht, hadden we eigenlijk veel te veel. Wat over is, gaat nu lekker richting het vriesvak.
Dan nu de foto's. Overigens, het voorgerecht van de zalm met asperges volgens een recept van kolenboertje was ook een topper.
Volgens het recept van Noskos, inclusief de rub, is vanmorgen om 9 uur 2kg procureur op de kamado gegaan. Vijf uur later was de temperatuur 70 graden, toch maar ingepakt en terug gelegd. Nog eens 2 uur later bij 92 graden eraf gehaald en volgens de instructies laten rusten.
Tijdens het pullen kwam ik erachter dat hij toch beter nog een graad of 2 had kunnen blijven liggen. Maar de smaak was prima.
Met diverse bijgerechten en nog een voorgerecht, hadden we eigenlijk veel te veel. Wat over is, gaat nu lekker richting het vriesvak.
Dan nu de foto's. Overigens, het voorgerecht van de zalm met asperges volgens een recept van kolenboertje was ook een topper.