- Berichten
- 1.398
Deze staat al een hele tijd op mijn Barbecue Bucket List maar nu is het er toch eindelijk van gekomen, met kerst wil ik tussendoor ook een broodje PP serveren dus heb ik vandaag uitgetrokken om hem te bereiden.
Omdat het mijn eerste keer is heb ik een klein stukje (1kg) varkensnek meegebracht van de Makro. Ik volg het wedstrijdrecept van Noskos en ben aan het roken met kersenhout. Ligt ondertussen 3 uur op en heeft een kerntemperatuur van 65?C. Omdat het een klein stuk is gaat het uiteraard allemaal een pak sneller.
Omdat het mijn eerste keer is heb ik een klein stukje (1kg) varkensnek meegebracht van de Makro. Ik volg het wedstrijdrecept van Noskos en ben aan het roken met kersenhout. Ligt ondertussen 3 uur op en heeft een kerntemperatuur van 65?C. Omdat het een klein stuk is gaat het uiteraard allemaal een pak sneller.




