Beef en Steak

Eerste keer Pulled Pork

 
 

Marcel-V

Tondelzoeker
Berichten
6
Vanmorgen was het dan zover. De eerste keer Pulled Pork. Gisteravond op tijd naar bed maar van de spanning niet in slaap kunnen komen, en het uiteindelijk 01:00uur zien worden.
06:30uur was het zover en meteen begonnen met de procureur in de rub gezet.
AD561D54-2BFD-4E71-BD82-E1D96B150227.jpeg

07:15 de Q aangezet en om 08:00uur heerlijk stabiel op 118graden dus de procureur kon er lekker op.
376A7665-84B7-4076-8BE4-B37CB85DC9BD.jpeg

Na 5,5uur de zone bereikt op 72graden, dus inpakken maar en weer snel terug op de Q.
CD844C17-3106-4922-B141-5E7E7B7280FB.jpeg

Uiteindelijk eraf gehaald met een kern van 94graden, even lekker laten rusten en heerlijk kunnen eten!
B6E8DFB3-55DC-4A7E-B9AD-BE99DA528D3E.jpeg

44BFEA18-C024-484D-939E-1F50E9C6D664.jpeg
 
Gelukkig snel je slapeloze nacht kunnen vergeten 👍🏻👍🏻
 
Volgende keer de procureur de avond ervoor in de rub zetten, scheelt een uurtje slaap 😉. Gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Ik stap niet meer naar procereur.
Ik weet dat er discussies over zijn maar ik heb hem met een butt gemaakt en daarna 2x met procereur maar die kan niet tippen aan de butt hoor.
Ik ga niet meer met procereur aan de gang.
Gefeli met de knor!
 
Gefeliciteerd met je knorretje!
Ik ken dat wel, dat niet kunnen slapen.
Je zit het hele recept en alle handelingen door te nemen en dat helpt niet.
Volgende keer gaat het slapen je een stuk makkelijker af ;)
 
Probeer zoveel mogelijk de avond ervoor te doen (geldt voor elk recept overigens). Dat scheelt tijd, stress, slaaptekort en daarmee ook fouten en dingen die je vergeet.
Smaken kunnen ook langer intrekken.

Marinade, rubs, injecteren,salades, sausjes. Heel veel kan je de avond ervoor al doen. Ze
Zelfs je bbq al helemaal klaarmaken.
Hoef je in de ochtend alleen maar de q aan te steken en het vlees erop.

Gefeliciteerd met je sticker. Mooie run
 
Terug
Bovenaan Onderaan