Vanmorgen was het dan zover. De eerste keer Pulled Pork. Gisteravond op tijd naar bed maar van de spanning niet in slaap kunnen komen, en het uiteindelijk 01:00uur zien worden.
06:30uur was het zover en meteen begonnen met de procureur in de rub gezet.
07:15 de Q aangezet en om 08:00uur heerlijk stabiel op 118graden dus de procureur kon er lekker op.
Na 5,5uur de zone bereikt op 72graden, dus inpakken maar en weer snel terug op de Q.
Uiteindelijk eraf gehaald met een kern van 94graden, even lekker laten rusten en heerlijk kunnen eten!
06:30uur was het zover en meteen begonnen met de procureur in de rub gezet.
07:15 de Q aangezet en om 08:00uur heerlijk stabiel op 118graden dus de procureur kon er lekker op.
Na 5,5uur de zone bereikt op 72graden, dus inpakken maar en weer snel terug op de Q.
Uiteindelijk eraf gehaald met een kern van 94graden, even lekker laten rusten en heerlijk kunnen eten!