Ik ben ongeveer een half uur geleden gestart met mijn eerste pulled pork. Het betreft een procureur van 1,4kg. Het leek me verstandig om niet gelijk te beginnen met een te zwaar stuk.
Deze heb ik in de rub gezet en vannacht laten rusten in de koelkast in folie.
De bbq (Weber 57 ketel) heb ik met een snake van ecobrasa's voorbereid. De snake beslaat ongeveer een halve circel en is opgebouwd van 2 blokjes breed, daar bovenop ook 2 blokjes en een rijtje van enkele blokjes daar bovenop. Aan de start heb ik 12 gloeiende briketten geplaatst. Verder nog wat appel rooksnippers eroverheen gestrooid.
Deze heb ik in de rub gezet en vannacht laten rusten in de koelkast in folie.
De bbq (Weber 57 ketel) heb ik met een snake van ecobrasa's voorbereid. De snake beslaat ongeveer een halve circel en is opgebouwd van 2 blokjes breed, daar bovenop ook 2 blokjes en een rijtje van enkele blokjes daar bovenop. Aan de start heb ik 12 gloeiende briketten geplaatst. Verder nog wat appel rooksnippers eroverheen gestrooid.