Morgen ga ik voor het eerst pulled pork maken.
Ik heb 2,5 kilo procureur van de macro.
Wat hardere stukken vet weggesneden
Rub en injectievloeistof gemaakt (noskos recept)
Injecteren
Rubben
Inpakken in folie
Morgen gaat ie erop.
op 125 graden 5uur/74 graden + 2 uur + ingefolied+ 1 uur rusten. Hoelang zou dat ongeveer duren? tis vrij koud buiten.
Ik wil morgen rond half 5 opdienen. Dus de tijd van 74 naar 88 graden in de folie, zijn dat enkele uren? gaat dus om een stuk van 2,5 kilo.
Ik heb 2,5 kilo procureur van de macro.
Wat hardere stukken vet weggesneden
Rub en injectievloeistof gemaakt (noskos recept)
Injecteren
Rubben
Inpakken in folie
Morgen gaat ie erop.
op 125 graden 5uur/74 graden + 2 uur + ingefolied+ 1 uur rusten. Hoelang zou dat ongeveer duren? tis vrij koud buiten.
Ik wil morgen rond half 5 opdienen. Dus de tijd van 74 naar 88 graden in de folie, zijn dat enkele uren? gaat dus om een stuk van 2,5 kilo.