- Berichten
- 131
Regelmatig pulled pork gemaakt uit de oven maar dat is het toch net niet.
Nu meteen geprobeerd voor het eerst op de BGE.
Noskos pulled pork kruiden en BBQ saus gebruikt.
Avond er voor eerst wat overtollig vet weg gesneden en de procureur in de rub gezet, scheet weer tijd de volgende ochtend
Was heerlijk op een wrap
na 5 uur:
Toen de BBQ saus er op zat:
Na een tijd in de folie tot deze 94 graden was en goed te doorprikken:
Klaar om aan te vallen!!
Nu meteen geprobeerd voor het eerst op de BGE.
Noskos pulled pork kruiden en BBQ saus gebruikt.
Avond er voor eerst wat overtollig vet weg gesneden en de procureur in de rub gezet, scheet weer tijd de volgende ochtend
Was heerlijk op een wrap
na 5 uur:
Toen de BBQ saus er op zat:
Na een tijd in de folie tot deze 94 graden was en goed te doorprikken:
Klaar om aan te vallen!!