- Berichten
- 60
Gisteravond begonnen met de voorbereiding van de pulled pork. Het wedstrijd recept van noskos gebruikt.
Gisteravond eerst geïnjecteerd en alvast gekruid, nachtje in de koelkast en vanmorgen om 7u de bbq aan.
Na 5 uurtjes ingesmeerd met glaze, nog 2uur laten drogen en daarna ingepakt in folie totdat het 94 graden was. Even prikken en super mals. Al met al 10 uur op de bbq.
INKBIRD smoke controller is echt fantastisch, bbq blijft super stabiel.
Morgen lekker eten op een broodje met coleslaw.
Gisteravond eerst geïnjecteerd en alvast gekruid, nachtje in de koelkast en vanmorgen om 7u de bbq aan.
Na 5 uurtjes ingesmeerd met glaze, nog 2uur laten drogen en daarna ingepakt in folie totdat het 94 graden was. Even prikken en super mals. Al met al 10 uur op de bbq.
INKBIRD smoke controller is echt fantastisch, bbq blijft super stabiel.
Morgen lekker eten op een broodje met coleslaw.