Beef en Steak

Eerste keer pulled pork op de grill guru

 
 

anketje85

Vuurmaker
Berichten
57
Gisteravond begonnen met de voorbereiding van de pulled pork. Het wedstrijd recept van noskos gebruikt.

Gisteravond eerst geïnjecteerd en alvast gekruid, nachtje in de koelkast en vanmorgen om 7u de bbq aan.
Na 5 uurtjes ingesmeerd met glaze, nog 2uur laten drogen en daarna ingepakt in folie totdat het 94 graden was. Even prikken en super mals. Al met al 10 uur op de bbq.

INKBIRD smoke controller is echt fantastisch, bbq blijft super stabiel.


Morgen lekker eten op een broodje met coleslaw.

IMG_6649.jpeg


IMG_6652.jpeg


IMG_6678.jpeg


IMG_6680.jpeg


IMG_6684.jpeg


IMG_6685.jpeg


IMG_6687.jpeg


IMG_6690.jpeg


IMG_6691.jpeg


IMG_6692.jpeg
 
Nice! Ziet er goed uit. Die staat hier morgen voor de eerste keer op het programma. Injecteren hoef ik niet meer. De slager heeft het vlees al gepekeld.

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 
lekker PP hoor,
wij zijn ook team injecteren en inpakken.
fijn dat je controler ook goed bevalt, al neem ik aan dat die niet vaak hoeft bij te springen.. kamado's zijn erg temperatuur vast
 
lekker PP hoor,
wij zijn ook team injecteren en inpakken.
fijn dat je controler ook goed bevalt, al neem ik aan dat die niet vaak hoeft bij te springen.. kamado's zijn erg temperatuur vast
Nee klopt hoor, maar het is wel lekker makkelijk ☺️
 
Terug
Bovenaan Onderaan