Afgelopen week niet stil gezeten.
2.5 kg procureur gehaald bij de lokale slager.
Het wedstrijd recept van noskos aangehouden.
Op zondag avond geinjecteerd en rub erop.
Maandag ochtend een snake aangestoken en rond 9:00 de procureur erop, tijd zat en hoefde niet om 18:00 klaar te zijn
Om 19:00 was die 92c kern en boter zacht( na 5 uur ingepakt)
om 20:00 gepuld en op een broodje met wat augurk. Man wat is dat lekker. De rest ingevroren om later te gaan gebruiken.
2.5 kg procureur gehaald bij de lokale slager.
Het wedstrijd recept van noskos aangehouden.
Op zondag avond geinjecteerd en rub erop.
Maandag ochtend een snake aangestoken en rond 9:00 de procureur erop, tijd zat en hoefde niet om 18:00 klaar te zijn
Om 19:00 was die 92c kern en boter zacht( na 5 uur ingepakt)
om 20:00 gepuld en op een broodje met wat augurk. Man wat is dat lekker. De rest ingevroren om later te gaan gebruiken.