BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer Pizza op Primo

 
 

Superjohn

Stoker
Berichten
357
Vandaag eerste keer Pizza op Primo, vast opwarmen voor pp van morgen  ;)

Omdat ik diverse verhalen zag over verbrand vilt heb ik de Primo niet hoger laten komen dan 300 gr........achter af toch te laag voor goede pizza.

Zelf deeg gemaakt,
zelf saus gemaakt (te weinig smaak volgens de dames)
en de pizza steen ingewijd,

ga het toch vaker proberen

de saus:


ff beleggen:



en het resultaat (belegen en resultaat zijn 2 twee verschillende)



 
Nou, het ziet er toch erg lekker uit hoor.
En ja, de eerste keer dat we zelf tomatensaus gingen maken vonden we het ook wat flauw. Maar kant en klare saus uit een zakje, pakje of potje zit bomvol zout dus het is begrijpelijk.
Maar als je een maal je eigen tomatensausrecept hebt, wil je niet anders meer hoor.
 
ik maak in Italie regelmatig mee dat ipv sauce, er gewoon een tomaat word uitgeknepen op de pizza, dus volgens mij hoeft de sauce geen smaakexplosie te zijn, maar gaat het  om het totaal.
 
Dominique zei:
ik maak in Italie regelmatig mee dat ipv sauce, er gewoon een tomaat word uitgeknepen op de pizza, dus volgens mij hoeft de sauce geen smaakexplosie te zijn, maar gaat het  om het totaal.
Ik heb er eergisteren zelfs ??n op waar helemaal geen tomaat op te bekennen was, een zogenaamde pizza bianchi. Ook geweldig.
Maarre..deze ziet er ook heel primo uit hoor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan