- Berichten
- 27
Eerste keer m’n bastard Large aangestoken. Hiervoor had ik de GG compact. Gelijk ingebrand door een Low&Slow sessie met Pulled Pork erop.
680gram procereur, PulledPork rub & om het halfuur insprayen met appelsap. Ook heb ik er 2 blokjes rookhout - appel erbij gedaan.
Het was heerlijk, maar de volgende keer laat ik m nog iets langer liggen zodat het vlees nog malser zal zijn, eind kerntemperatuur was 94°C.
(Foto van de thermometer was voor het inpakken van de aluminium folie.)
680gram procereur, PulledPork rub & om het halfuur insprayen met appelsap. Ook heb ik er 2 blokjes rookhout - appel erbij gedaan.
Het was heerlijk, maar de volgende keer laat ik m nog iets langer liggen zodat het vlees nog malser zal zijn, eind kerntemperatuur was 94°C.
(Foto van de thermometer was voor het inpakken van de aluminium folie.)