- Berichten
- 499
Eindelijk de Weber Smokey Moutain een keer aangestoken.
Voor de gelegenheid ook maar een 'mooie shiner' er op gelegd
Geen water gebruikt in de waterpan
Met een 10 hete kolen opgestart en op temp gebracht.
Bij een 80 graden beginnen met knijpen.
Veel stabieler dan een Weber ketel.
Nog nooit zo'n mooie donkere bark gehad op een Rib
Al met al ben ik aardig onder de indruk van dit apparaat
Ondanks dat de de rib niet heel dik was was hij wel erg lekker
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Voor de gelegenheid ook maar een 'mooie shiner' er op gelegd
Geen water gebruikt in de waterpan
Met een 10 hete kolen opgestart en op temp gebracht.
Bij een 80 graden beginnen met knijpen.
Veel stabieler dan een Weber ketel.
Nog nooit zo'n mooie donkere bark gehad op een Rib
Al met al ben ik aardig onder de indruk van dit apparaat
Ondanks dat de de rib niet heel dik was was hij wel erg lekker
			
				Laatst bewerkt: 
			
		
	
								
								
									
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
	
	
		
			
		
		
	
								
							
							 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		