Beef en Steak

Eerste keer gebruik WSM

 
 
 

BoersmaMS

Stoker
Berichten
468
Eindelijk de Weber Smokey Moutain een keer aangestoken.
Voor de gelegenheid ook maar een 'mooie shiner' er op gelegd
Geen water gebruikt in de waterpan
Met een 10 hete kolen opgestart en op temp gebracht.
Bij een 80 graden beginnen met knijpen.

Veel stabieler dan een Weber ketel.

Nog nooit zo'n mooie donkere bark gehad op een Rib

Al met al ben ik aardig onder de indruk van dit apparaat

Ondanks dat de de rib niet heel dik was was hij wel erg lekker

IMG_6854.jpg


IMG_6856.jpg


IMG_6857.jpg


IMG_6858.jpg


IMG_6859.jpg


IMG_6860.jpg


IMG_6861.jpg


IMG_6864.jpg


IMG_6863.PNG


IMG_6868.jpg


IMG_6872.jpg
 
Laatst bewerkt:
Ik denk ook dat de WSM door het "grote publiek" erg onderschat wordt.
Mooi resultaat!!
 
Ik denk ook dat de WSM door het "grote publiek" erg onderschat wordt.
Mooi resultaat!!
Dat denk ik ook ja.

Nou ik je naam zo zie, had voor deze keer 2 stukken kersen hout gebruikt. Vergeten te vermelden
 
Mooie ribbels!
 
Terug
Bovenaan Onderaan