Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Gisteren in een dry rub met bruinesuiker, 5spice, kerrie, gemberpoeder, zout en paprikapoeder. Om 13.00 uur op de Q. Dan een beetje roken op 100 graden. Dan schuifje open naar 125 graden. Nu maar wachten op de juiste kern temp. Dan smullen!!!!
Wow!!!!!! Dit buikspek. Zo ongelofelijk lekker. Heerlijk gegeten op een zacht broodje met wat julienne van komkommer aangemaakt met wat appelazijn en een beetje honing!!! Samen met wat ABC saus en een druppel chilisaus!!!!
De leftover de dag nadien omgetoverd tot een babipangang. Beetje zelfgemaakte atjar erbij!!!
Super eerste X!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.