BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer buikspek!!

 

Raykes

Sprokkelaar
Berichten
29
Gisteren in een dry rub met bruinesuiker, 5spice, kerrie, gemberpoeder, zout en paprikapoeder. Om 13.00 uur op de Q. Dan een beetje roken op 100 graden. Dan schuifje open naar 125 graden. Nu maar wachten op de juiste kern temp. Dan smullen!!!!
4C976361-7351-48D3-A57C-0AA392465E09.jpeg
FB649A47-DA75-471B-8B64-B6CF977015B1.jpeg
DA81CC13-FDBE-4635-AED7-5906EE1A71D8.jpeg
 
Eet smakelijk voor straks!
 
Ziet er goed uit hoor


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Wow!!!!!! Dit buikspek. Zo ongelofelijk lekker. Heerlijk gegeten op een zacht broodje met wat julienne van komkommer aangemaakt met wat appelazijn en een beetje honing!!! Samen met wat ABC saus en een druppel chilisaus!!!!
De leftover de dag nadien omgetoverd tot een babipangang. Beetje zelfgemaakte atjar erbij!!!
Super eerste X!
BA5B7100-E948-457D-BBE7-2ACF2B3BE1D6.jpeg
 
Dat lust ik ook wel. Lekker warm op een broodje. Heerlijk
 
Terug
Bovenaan Onderaan