- Berichten
- 76
Op zaterdag de brisket ge?njecteerd en in de rub gedaan.
Zondagochtend de brisket op de BBQ gedaan.
Was even lastig bepalen waar de kern zit, dus ik heb er maar 3 probe?s ingestoken.
Klein beetje Hickory rookhout gebruikt.
Tussendoor nog een paar ingesprayd met appelsap.
Na 5 uur zat ik op zo?n 72 graden en ingepakt in aluminiumfolie en de BBQ naar 140-150 graden gebracht.
In nog geen uur zat ik op 93 graden en heb ik hem eraf gehaald om te rusten.
Na een uurtje rusten heb ik hem in aluminiumfolie terug op de BBQ gelegd om hem op temperatuur te houden. (brisket was veels te vroeg klaar)
Smaak was prima, geen overdreven rooksmaak en was best goed mals.
Hoop dat ik nu m?n koetje verdiend heb
Biergondi?r of Bourgonbierder achter de Bastard.

Zondagochtend de brisket op de BBQ gedaan.

Was even lastig bepalen waar de kern zit, dus ik heb er maar 3 probe?s ingestoken.
Klein beetje Hickory rookhout gebruikt.

Tussendoor nog een paar ingesprayd met appelsap.
Na 5 uur zat ik op zo?n 72 graden en ingepakt in aluminiumfolie en de BBQ naar 140-150 graden gebracht.

In nog geen uur zat ik op 93 graden en heb ik hem eraf gehaald om te rusten.
Na een uurtje rusten heb ik hem in aluminiumfolie terug op de BBQ gelegd om hem op temperatuur te houden. (brisket was veels te vroeg klaar)


Smaak was prima, geen overdreven rooksmaak en was best goed mals.
Hoop dat ik nu m?n koetje verdiend heb

Biergondi?r of Bourgonbierder achter de Bastard.