Beef en Steak

Eerste keer bobby flay zalm (volgens Noskos) en traditioneel recept

Squenzy

Stoker
Berichten
405
Vandaag voor het eerst Bobby Flay zalm gemaakt op de Kamado met een cederhouten plankje volgens Noskos YouTube filmpje. Daarnaast ook een traditioneel zalmpje op de plank met peper/zout, knoflook en dille. 17 minuutjes en eten maar! Aardappelkroketjes on the side met wat gestoomde groentes. Heerluuuk!!

Dennis gaf aan “alle sluizen open” maar dat betekende ook het einde van mijn plank. Brak af bij het oppakken. Volgende keer denk op 175 graden afgrillen. Wel heeeeeerlijk gegeten!

De mee-eters waren gelukkig tevreden!
Fijne avond allen!

Edit: de kat 🐱 kreeg ook nog een stukje zalm van de moot die overbleef bij het fileren


FF90E976-123C-40B3-8FBC-467CDAE13751.jpeg


E06198C5-E7C7-48A6-AE95-60326D90D326.jpeg


304D543B-FEC9-46A5-BF96-ACF04F11BA7E.jpeg


4FB3A8A6-783B-410A-9761-5C71406BA412.jpeg


7BC3411D-EE80-45C8-A60C-0CA37C8284C2.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Luuc, mooi uitgevoerd. Geloof graag dat jullie heerlijk gegeten hebben.
 
Stukkie zalm ziet er mooi uit
En tevreden mee-eters is een mooi compliment 👍🏻
 
Volgens mij is het vandaag de dag van de zalm. Ook deze ziet er verrukkelijk uit.
 
Hoe lager je gaat zitten met de temp, hoe minder je plankje rookt, hoe groter de kans dat je die lekkere rook niet proeft.

Zalmpje ziet er geweldig uit.
 
Mooie stukken zalm geworden (y) en een tevreden 😺
 
Terug
Bovenaan Onderaan