Squenzy
Stoker
- Berichten
- 405
Vandaag voor het eerst Bobby Flay zalm gemaakt op de Kamado met een cederhouten plankje volgens Noskos YouTube filmpje. Daarnaast ook een traditioneel zalmpje op de plank met peper/zout, knoflook en dille. 17 minuutjes en eten maar! Aardappelkroketjes on the side met wat gestoomde groentes. Heerluuuk!!
Dennis gaf aan “alle sluizen open” maar dat betekende ook het einde van mijn plank. Brak af bij het oppakken. Volgende keer denk op 175 graden afgrillen. Wel heeeeeerlijk gegeten!
De mee-eters waren gelukkig tevreden!
Fijne avond allen!
Edit: de kat
kreeg ook nog een stukje zalm van de moot die overbleef bij het fileren
Dennis gaf aan “alle sluizen open” maar dat betekende ook het einde van mijn plank. Brak af bij het oppakken. Volgende keer denk op 175 graden afgrillen. Wel heeeeeerlijk gegeten!
De mee-eters waren gelukkig tevreden!
Fijne avond allen!
Edit: de kat
![Cat face :cat: 🐱](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f431.png)
Laatst bewerkt: