- Berichten
- 8
Gisteren was het zo ver!
Ik heb voor het eerst Beercan checken gemaakt met mijn BBQ maat die ook nog eens mooie foto's kan maken!
Kippetje op de markt gehaald, "biertje" gepakt en de Rub.
Het Kippetje ge'rubed en de standaard klaargemaakt:
tijd om de BBQ aan te steken en op te warmen:
Beetje rook hout op de BBQ:
Tijd om de Kip op de BBQ te zetten. dat paste maar net onder de dome:
Na ongeveer 70min op 150 graden was de kip gaar:
Tijd voor de beauty shots:
De kip was erg lekker geworden! Zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor het lezen!
Ik heb voor het eerst Beercan checken gemaakt met mijn BBQ maat die ook nog eens mooie foto's kan maken!
Kippetje op de markt gehaald, "biertje" gepakt en de Rub.
Het Kippetje ge'rubed en de standaard klaargemaakt:
tijd om de BBQ aan te steken en op te warmen:
Beetje rook hout op de BBQ:
Tijd om de Kip op de BBQ te zetten. dat paste maar net onder de dome:
Na ongeveer 70min op 150 graden was de kip gaar:
Tijd voor de beauty shots:
De kip was erg lekker geworden! Zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor het lezen!
