Beef en Steak

Eerste keer Beercan Chicken

 
 

Bjornkooyman

Vuurmaker
Berichten
91
Hoppa! De eerste keer Beercan Chicken gemaakt op de masterbuilt 800.

Gegaard op 175 graden tot een kern van 74 graden.

Rub: Noskos the chicken.
Rook: appel.
Bier: Desperados met een limoenschijfje.

De kip was heerlijk mals en toch was het aroma van de desperados iets merkbaar.

Rooksmaak was mild. Volgende keer iets meer rook toevoegen en op een lagere temperatuur beginnen.

Maar al met al tevreden.

IMG_1617.jpeg


IMG_1619.jpeg


IMG_1621.jpeg


IMG_1623.jpeg


IMG_1624.jpeg


0B9680CF-AD8D-46CA-9111-181D9AACBD64.jpeg


IMG_1626.jpeg


IMG_1627.jpeg


IMG_1628.jpeg
 
Das een mooi stel.
Lekker hoor
Gefeliciteerd met je sticker
 
Dat ziet er lekker uit.

Gefeliciteerd met je 🐔
 
Krijg meteen zin in kip!
Goed gelukt
 
Terug
Bovenaan Onderaan