- Berichten
- 50
Ik heb nu lekker een weekje vrij, dus tijd om wat te ‘oefenen’ met mijn nieuwe aanwinst. Deze keer tijd voor de ‘Beer Can Chicken’.
Maandag een hele kip bij de slager gehaald, zij was nog bevroren dus eerst een nachtje in de koelkast laten ontdooien. Gisteravond de rub gemaakt en de dame hier lekker mee ingewreven.
Vandaag de boodschappen gedaan, op de site van biggreenegg.eu inspiratie opgedaan voor de combinatie met groenten en krieltjes in de ovenschaal - ondanks dat ik een Bastard heb, vast als vrienden onder elkaar...
Rustig op ca 170 graden laten garen tot een kerntemperatuur van 72 graden, en daarna nog lekker buiten smikkelen in het zonnetje. Marshmallows toe.
Weer heerlijk gegeten zo.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Maandag een hele kip bij de slager gehaald, zij was nog bevroren dus eerst een nachtje in de koelkast laten ontdooien. Gisteravond de rub gemaakt en de dame hier lekker mee ingewreven.
Vandaag de boodschappen gedaan, op de site van biggreenegg.eu inspiratie opgedaan voor de combinatie met groenten en krieltjes in de ovenschaal - ondanks dat ik een Bastard heb, vast als vrienden onder elkaar...
Rustig op ca 170 graden laten garen tot een kerntemperatuur van 72 graden, en daarna nog lekker buiten smikkelen in het zonnetje. Marshmallows toe.
Weer heerlijk gegeten zo.




Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk