- Berichten
- 324
Gezien de Sint vanavond stilletjes ons huis voorbij gaat, heb ik besloten dat we ons zelf vanavond maar moeten trakteren op wat lekkers . Bij de poelier een mooi kippetje gehaald en in de rub gezet: zwarte peper, zout, paprika, suiker, uienpoeder, komijn, kruidnagel en knoflookpoeder. een uurtje laten intrekken daarna op een (Brand) biertje gezet. Zodra de kamado een temperatuur had van 180 graden kon hij erop
.
Na 40 minuten heb ik de groente aan de kip toegevoegd. Toen het borstfilet een temperatuur had van 76 graden heb ik hem van de grill gehaald. Tip voor de volgende keer is om toch wat rookhout toe te voegen. Dit was ik stomweg gewoon vergeten

Na 40 minuten heb ik de groente aan de kip toegevoegd. Toen het borstfilet een temperatuur had van 76 graden heb ik hem van de grill gehaald. Tip voor de volgende keer is om toch wat rookhout toe te voegen. Dit was ik stomweg gewoon vergeten
