Beef en Steak

Eerste keer Beer Can chicken

 
 
 

Kiwietje

Stoker
Berichten
324
Gezien de Sint vanavond stilletjes ons huis voorbij gaat, heb ik besloten dat we ons zelf vanavond maar moeten trakteren op wat lekkers . Bij de poelier een mooi kippetje gehaald en in de rub gezet: zwarte peper, zout, paprika, suiker, uienpoeder, komijn, kruidnagel en knoflookpoeder. een uurtje laten intrekken daarna op een (Brand) biertje gezet. Zodra de kamado een temperatuur had van 180 graden kon hij erop :-).

Na 40 minuten heb ik de groente aan de kip toegevoegd. Toen het borstfilet een temperatuur had van 76 graden heb ik hem van de grill gehaald. Tip voor de volgende keer is om toch wat rookhout toe te voegen. Dit was ik stomweg gewoon vergeten 😅

20201205_164611.jpg


20201205_170134.jpg


20201205_172048.jpg


20201205_182617.jpg


20201205_191848.jpg


20201205_192311.jpg
 
Dat ziet er een heelijk chicky uit. Mooi met de groentjes er onder. Mooi gemaakt. Dat moet smullen geweest zijn.

Alvast gefeliciteerd met je tokkie.
 
Lekker zeg, BCC is gewoon heerlijk. Niet te moeilijk maar je eet je vingers erbij op.
Van harte met je sticker
 
Lekker, gefeliciteerd met je tok sticker.
 
dit is een hele mooie zeg. Ziet er goed uit
Gefeliciteerd met je tokkie
 
Gefeliciteerd met je tokkie 🐔, brand in de kip maar toch gesmaakt 👌🏻
 
Mooi kippie geworden, gefeliciteerd 🥳 met je Tok
 
Terug
Bovenaan Onderaan