- Berichten
- 749
Vandaag voor het eerst bier can chicken gemaakt en direct uitgepakt met een 3kg kip.
Man dat viel even tegen qua ruimte, de kip zat vast tegen de deksel.
Als vooraf ribs in een basis rub low and slow bereid en als hoofdgerecht BCC.
Voorafje
Onze Tokkie
Tok na een kruiden massage
Na +- 1,5 uur met klein stuk zichtbaar 0,5l Klokbier
Tok op tafel met een mooie rook rand
Best tevreden met het resultaat, kip is gerookt met appelhout alleen de BBQ was echt te klein voor een 3kg kip.
Man dat viel even tegen qua ruimte, de kip zat vast tegen de deksel.
Als vooraf ribs in een basis rub low and slow bereid en als hoofdgerecht BCC.
Voorafje

Onze Tokkie

Tok na een kruiden massage

Na +- 1,5 uur met klein stuk zichtbaar 0,5l Klokbier

Tok op tafel met een mooie rook rand

Best tevreden met het resultaat, kip is gerookt met appelhout alleen de BBQ was echt te klein voor een 3kg kip.