BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer bacon

 

mvdslot

Vuurmaker
Berichten
80
Nadat ik het filmpje gezien had van noskos bbq ben ik eindelijk zelf bacon gaan maken..
Deze gemaakt volgens zijn berekening op de website

Je wilt natuurlijk zoals ook gezegd wordt al het zout/suikermengsel in de ziplock zak hebben maar door het draaien van het vochtige vlees met daarop de pekel heb je altijd wel iets verlies, dit is neem ik aan te verwaarlozen??

Het dun snijden vind ik wel erg lastig, heeft iemand hier nog tips voor?


25260d7d07c906f506d65ff686c09e9b.jpg


d5157d0e0f95e18acd22fcb7f5ddf873.jpg


38cfb717ae3ae41e1d9903350c21c622.jpg


33ed61b47ec9b470ff7de1ee47a3b8c4.jpg


8d6b73ca9fab1e6e77258473ec6a2fd8.jpg


13f395ccc43822a2cfa3ab9fa2ad5336.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekker eigengemaakte bacon altijd lekker .
Wat snijden betreft ik had begrepen even in de vriezer en dan is het makkelijker te snijden .
Maar noskos kan dit beter uit leggen denk ik
 
Goed bezig!
 
Ja, even de vriezer in, 20-30 minuten. Of even aan de slager vragen of hij je project dun wil snijden ;)
 
Bacon is altijd goed. Dikke plakken smaakt ook hoor, maar dan is je bacon nog sneller op
Lekker uitgebakken op een wit stokbrood. Lust ik wel.
 
Terug
Bovenaan Onderaan