Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
heb hem gister een tijdje aangehad op 120 graden. werd aangeraden door de winkel.Veel succes, gaat vast goed komen!
Je schrijft dat het de eerste keer is dat je de kamado gebruikt, maar hoe komt die dan zo zwart van binnen?
Marinade =/= Rub
Maar ziet er goed uit, altijd lekker buikspel
ps niet vergeten een foto te maken van je spek op de kamado, voor je het weet verdwijnt het topic in de asbak
Aha ik dacht al.heb hem gister een tijdje aangehad op 120 graden. werd aangeraden door de winkel.
het is dus de eerste keer met vlees erop en de tweede keer dat hij aan is
hij is zo geleverd. Is dit niet goed?Andere vraag. Heb je zelf het vilt geplakt op zat het er al op? Zoals ik hier zie zijn vilt op zelfde hoogte bij elkaar gebracht. Dus dome en deksel komen samen op zelfde punt. Daardoor kan valse lucht worden aangezogen
3 wokkelsSuc6 . Welke en hoeveel aanmaakblokjes heb je gebruikt?
Bij mij istie ook zo geleverd en ik heb nergens last van volgens mij.hij is zo geleverd. Is dit niet goed?