- Berichten
- 825
Sinds 8 dagen een Kamado in ons bezit na wat proberen, vuurtje maken en inlezen in de Kamado eigenschappen. Eindelijk de rust en tijd er ook wat foto's ervan te maken.
Vandaag voor het eerst opgestookt naar 275c een mooi moment om hamburger(tjes) te maken en het weekend mee af te sluiten.
Benodigdheden / Gebruikt;
- Rundergehakt, dat ik gekruid heb met Memphis Dust.
- Sla, tomaatjes, augurkjes, broodjes spek, uitje en cheddar.
Eerst de uitjes en spek gebakken en de broodjes gebruind, burgers op het rooster gegrild daarna de cheddar erop laten smelten.
Broodjes opgebouwd, prikkers erin en smullen maar.....
Een foto gebruik ik voor de fotowedstrijd die naar dit draadje verwijst.
Vandaag voor het eerst opgestookt naar 275c een mooi moment om hamburger(tjes) te maken en het weekend mee af te sluiten.
Benodigdheden / Gebruikt;
- Rundergehakt, dat ik gekruid heb met Memphis Dust.
- Sla, tomaatjes, augurkjes, broodjes spek, uitje en cheddar.
Eerst de uitjes en spek gebakken en de broodjes gebruind, burgers op het rooster gegrild daarna de cheddar erop laten smelten.
Broodjes opgebouwd, prikkers erin en smullen maar.....
Een foto gebruik ik voor de fotowedstrijd die naar dit draadje verwijst.
