- Berichten
- 295
eerste keer chimichurri gemaakt voor de picanha. de citroen er niet bijgedaan.
- 3 eetlepels Azijn
- 1 teentje Knoflook
- 1 Rode Ui
- 1 Rode Peper
- 1 bosje Verse Peterselie
- 1 eetlepel Gedroogde Koriander
- 2 eetlepels Gedroogde Oregano
- Versgemalen Zwart Peper
- Grof Zeezout
Snij de Peper, peterselie, knoflook en de ui in stukjes.
Doe alles in de blender kom en voeg de rest van de ingrediënten toe. Meng alles door elkaar tot een papje.
ngrediënten
- 6 eetlepels Olijfolie- 3 eetlepels Azijn
- 1 teentje Knoflook
- 1 Rode Ui
- 1 Rode Peper
- 1 bosje Verse Peterselie
- 1 eetlepel Gedroogde Koriander
- 2 eetlepels Gedroogde Oregano
- Versgemalen Zwart Peper
- Grof Zeezout
Snij de Peper, peterselie, knoflook en de ui in stukjes.
Doe alles in de blender kom en voeg de rest van de ingrediënten toe. Meng alles door elkaar tot een papje.
Laatst bewerkt: