Aangezien ik een groot PP fan ben vond ik het ook wel een tijd om de koeien variant te proberen en voor een brisket te gaan.
Ik had hem al een keer uitgeprobeerd op een BBQ weekendje met vrienden en daar smaakte hij heerlijk. Maar goed dat was met hulp van de nodige "pitbitches" dus nu maar eens tijd om hem zelf te gaan maken. En meteen voor het koetje te gaan natuurlijk.
Mooi stukje vlees bij de lokale slager gehaald.
Heb hem er 's nachts vast opgegooid onder het mom liever te vroeg dan te laat klaar.
"s ochtend meteen gekeken maar de UDS bleef heerlijk constant dus geen probleem.
Het duurde heel lang voor ik de juiste temperatuur bereikt had. (Later bleek te lang)
Ik heb geen idee wat er mis gegaan is maar het vlees was veel te droog. Waarschijnlijk heeft hij er gewoon te lang op gelegen. Vooral als ik kijk naar hoe lang de vorige duurde. Maar ja ik had zoiets van: ik wacht maar gewoon braaf tot de temperatuur hoog genoeg is. Fout!
Jammer maar helaas. Gelukkig was de vorige een stuk beter en weet ik dat het beter kan smaken. Maar snap helaas nog steeds niet waarom deze lang duurde. Heb trouwens deze keer puntborst gebruikt en de vorige keer klapstuk.
Ik had hem al een keer uitgeprobeerd op een BBQ weekendje met vrienden en daar smaakte hij heerlijk. Maar goed dat was met hulp van de nodige "pitbitches" dus nu maar eens tijd om hem zelf te gaan maken. En meteen voor het koetje te gaan natuurlijk.
Mooi stukje vlees bij de lokale slager gehaald.


Heb hem er 's nachts vast opgegooid onder het mom liever te vroeg dan te laat klaar.
"s ochtend meteen gekeken maar de UDS bleef heerlijk constant dus geen probleem.

Het duurde heel lang voor ik de juiste temperatuur bereikt had. (Later bleek te lang)
Ik heb geen idee wat er mis gegaan is maar het vlees was veel te droog. Waarschijnlijk heeft hij er gewoon te lang op gelegen. Vooral als ik kijk naar hoe lang de vorige duurde. Maar ja ik had zoiets van: ik wacht maar gewoon braaf tot de temperatuur hoog genoeg is. Fout!


Jammer maar helaas. Gelukkig was de vorige een stuk beter en weet ik dat het beter kan smaken. Maar snap helaas nog steeds niet waarom deze lang duurde. Heb trouwens deze keer puntborst gebruikt en de vorige keer klapstuk.