Beef en Steak

Eerste Brisket

 

Frans Jansen

Vuurmaker
Berichten
60
Afgelopen weekend voor de eerste keer een brisket gemaakt. Bij mijn slager een gevonden om te proberen.
E23290AC-B0B0-4E21-BA5B-D3D17CB313E7.jpeg

Vroeg opgestaan om de brisket in de rub te zetten. Meatchurch holy cow.


F1975287-2040-497C-B0E5-9633274F3B1A.jpeg

Kamado op 120 graden met kersenhout.
Uurtje of 9 later prima stukje vlees.
90487D7F-6363-44DC-BC78-E4B27EEA6086.jpeg
38A47899-172A-4DDB-89F4-E029D6D3115F.jpeg
99E5D886-587B-4088-9C5E-C45F89B7466E.jpeg

Zeker voor herhaling vatbaar.
 
Laatst bewerkt:
Ziet er lekker uit zeg!
Heeft ook een mooie rookring opgepikt.

Staat hier ook al even op de planning.
 
Dat ziet er uit als een mooie dag met een heerlijke beloning 😎 mooie rookring ook
 
Mooi stuk vlees ,👍🏻
 
Ziet er heerlijk uit
 
Dat ziet er echt goed uit! heerlijk sappig, wat een feestje!
 
Lekker man. Altijd leuk om te maken. Het is dat ik het thuis alleen moet opeten 😜
Psst is er niet iemand die mijn naam draagt, maar verder zeg ik niet wie, die graag bereid is je bbq op te eten.
En ik weet zeker dat als jij ons bbq benoten uitnodigt voor een brisket sessie dat we graag aankomen waaien om je bier en je bbq op te eten. :D
 
Psst is er niet iemand die mijn naam draagt, maar verder zeg ik niet wie, die graag bereid is je bbq op te eten.
En ik weet zeker dat als jij ons bbq benoten uitnodigt voor een brisket sessie dat we graag aankomen waaien om je bier en je bbq op te eten. :D
Dat laatste is het probleem. Je bier is dan gelijk ook op
 
Mooie Brisket geworden. Ziet er ook heel sappig uit. Dat moet smullen geweest zijn.
Helaas de burnt ends vergeten. Anders had je waarschijnlijk een hele mooie eerste badge kunnen verdienen. Maar nu heb je wel een rede om het nog eens dunnetjes over te doen :cool:
 
Terug
Bovenaan Onderaan