- Berichten
- 10
Ja hoor, daar is ‘ie’ dan: mijn eerste bijdrage (voorstelrondje niet meegeteld).
Vandaag de Bier Can Chicken gemaakt. Ik moet zeggen, smaakte goed. Thuis gebruiken we niet vaak kip op de BBQ, maar daar komt denk ik wel verandering in.
Om 16.30 uur de kip voorzien van een kruidenjasje en om 17.00 kreeg de kip de eer zich op te warmen op de BBQ met een temperatuur van 150-160 graden. Na 2 uur was de kip 62 graden en heb ik de BBQ opgestookt tot 175 graden. Uiteindelijk om 19:20 uur de kip met een temperatuur in de borst van 75 graden en in de poot een temperatuur van 82 graden van de BBQ gehaald en deze met vrouw en kinderen heerlijk opgegeten.
Vandaag de Bier Can Chicken gemaakt. Ik moet zeggen, smaakte goed. Thuis gebruiken we niet vaak kip op de BBQ, maar daar komt denk ik wel verandering in.
Om 16.30 uur de kip voorzien van een kruidenjasje en om 17.00 kreeg de kip de eer zich op te warmen op de BBQ met een temperatuur van 150-160 graden. Na 2 uur was de kip 62 graden en heb ik de BBQ opgestookt tot 175 graden. Uiteindelijk om 19:20 uur de kip met een temperatuur in de borst van 75 graden en in de poot een temperatuur van 82 graden van de BBQ gehaald en deze met vrouw en kinderen heerlijk opgegeten.