Beef en Steak

Eerste bijdrage: Beer Can Chicken

 

GerritK

Tondelzoeker
Berichten
10
Ja hoor, daar is ‘ie’ dan: mijn eerste bijdrage (voorstelrondje niet meegeteld).

Vandaag de Bier Can Chicken gemaakt. Ik moet zeggen, smaakte goed. Thuis gebruiken we niet vaak kip op de BBQ, maar daar komt denk ik wel verandering in.

Om 16.30 uur de kip voorzien van een kruidenjasje en om 17.00 kreeg de kip de eer zich op te warmen op de BBQ met een temperatuur van 150-160 graden. Na 2 uur was de kip 62 graden en heb ik de BBQ opgestookt tot 175 graden. Uiteindelijk om 19:20 uur de kip met een temperatuur in de borst van 75 graden en in de poot een temperatuur van 82 graden van de BBQ gehaald en deze met vrouw en kinderen heerlijk opgegeten.

501D3C06-FD65-435F-925D-D4B8C6D01B18.jpeg

9E939715-49EA-444F-A6F9-DB8F28BD8AEB.jpeg

A2741201-9ADA-4F03-AA6D-219D457D374C.jpeg

8DF72511-BBA4-44EB-903B-80D80F20045F.jpeg

D1C4381E-FD23-4D86-BC78-98EF20300CCF.jpeg

3F1469E6-9641-4B96-938B-C56C56CD321E.jpeg
 
Ze staat er trots op. Welkom bij de Tokkies.
 
Kippie onderweg een pootje verloren? 😉

ziet er goed uit en iedereen genoten 👍🏻
 
Lekker hoor. Ziet er ook mooi uit.
 
mooie run
zal een heerlijke geur gegeven hebben
gefeliciteerd met je kippie
 
Terug
Bovenaan Onderaan