- Berichten
- 188
Beste iedereen,
Ik heb net de eerste bestelling gedaan. Nu wil ik als eerste de Picanha gaan maken en in deze post natuurlijk laten zien.
Is het verstandig om de Picanha (1400gram) te bereiden op mijn UDS met wat whiskeyvattenhout om te roken tot een kerntemperatuur rond de 45C en dan op mijn 47cm Weber direct grillen met de vetkant omlaag om te searen??
Wat te doen met kruiden? Alleen PeZo, of hebben jullie andere idee?n?
Voor de duidelijkheid: dit wordt mijn allereerste 'echt stuk vlees' bereiding en ik moet natuurlijk de vrouw thuis duidelijk maken dat mijn inspanningen (UDS bouw, PID controller etc etc) niet voor niets geweest zijn en moet haar dus iets ontzettend smakelijks voor zetten!!!!!!
Gr. Erwin
Ik heb net de eerste bestelling gedaan. Nu wil ik als eerste de Picanha gaan maken en in deze post natuurlijk laten zien.
Is het verstandig om de Picanha (1400gram) te bereiden op mijn UDS met wat whiskeyvattenhout om te roken tot een kerntemperatuur rond de 45C en dan op mijn 47cm Weber direct grillen met de vetkant omlaag om te searen??
Wat te doen met kruiden? Alleen PeZo, of hebben jullie andere idee?n?
Voor de duidelijkheid: dit wordt mijn allereerste 'echt stuk vlees' bereiding en ik moet natuurlijk de vrouw thuis duidelijk maken dat mijn inspanningen (UDS bouw, PID controller etc etc) niet voor niets geweest zijn en moet haar dus iets ontzettend smakelijks voor zetten!!!!!!
Gr. Erwin