BasBQ
Beef en Steak

Eerste BCC

 
 

Marcel1973

Stoker
Berichten
404
Zo, de eerste BCC is gisteren opgepeuzeld. Receptje van Noskos gebruikt, waarvoor dank! En misschien m'n eerste sticker verdiend alhier  :p...??
Algemene conclusie hier in huis, een ruime voldoende met paar tips. :-S

De ene kant was gaarder, dan de andere kant. Oorzaak, kolen ene kant warmer dan andere kant. Gaan we volgende keer oplossen.
Temperatuurwisselingen, tussen 170 en 210; volgende keer eerst temperatuur stabbiliseren.
Ik was wat voorzichtig met hickory hout... Volgende keer toch iets meer toevoegen voor de smaak.

Het resultaat:

kcjiw6.jpg

ws6z3k.jpg

 
Dank voor de tokkie!
Op naar de volgende sticker :)
 
Prima dame zeg ik!
Zelf draai ik de kip op ongeveer de helft van de sessie. Werkt goed om verschillen in garing te voorkomen. Zelf leg ik de kolen aan een kant, gaat ook prima en is makkelijker.
 
lekker hoor, welkom bij de tokkies
 
Markv zei:
Prima dame zeg ik!
Zelf draai ik de kip op ongeveer de helft van de sessie. Werkt goed om verschillen in garing te voorkomen. Zelf leg ik de kolen aan een kant, gaat ook prima en is makkelijker.

Ga ik de volgende keer ook doen, alleen ff uitvogelen (grappige woordspeling ;) )wanneer ik op de helft ben.
 
Gefeliciteerd met je tokkie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan