- Berichten
- 1.835
De eerste mooie lentedag van 2015 dus hoog tijd om een Beercan chicken op de Kamado te maken en tijd voor de eerste Forum post. Hopelijk is het een Tokkie waardige . Beercan Chicken hadden we al een paar keer gemaakt op de Weber dus we begonnen als vanouds. Als Rub gebruik ik meestal Rotidor van Maggi, tip van mijn buurman die kok is en smaakt fantastisch op kip. Verder gebruik ik wat Knoflook en Ui, heel simpel dus.
Oh het belangrijkst ingredi?nt was in blikvorm nog niet in huis, gelukkig zijn hier de supermarkten elke zondag open.
Eindelijk, de kip mag even lekker op de Kamado
Na anderhalf uur op 180 graden(wat is zo?n Kamado makkelijk op temperatuur te houden) was de kip klaar. Ze was weer heerlijk, sorry geen foto van het bord want daar was geen tijd voor volgens de overige leden van het gezin?.
Oh het belangrijkst ingredi?nt was in blikvorm nog niet in huis, gelukkig zijn hier de supermarkten elke zondag open.
Eindelijk, de kip mag even lekker op de Kamado
Na anderhalf uur op 180 graden(wat is zo?n Kamado makkelijk op temperatuur te houden) was de kip klaar. Ze was weer heerlijk, sorry geen foto van het bord want daar was geen tijd voor volgens de overige leden van het gezin?.