Beef en Steak

Eerste BCC op naar de 1e badge

  • Onderwerp starter Onderwerp starter IvoG
  • Startdatum Startdatum
 
 

IvoG

Tondelzoeker
Berichten
15
Zo na vorige week MOINKBALS en de week ervoor spareribs gemaakt te hebben was het voor mij ook tijd om de BCC te maken. is er goed uit gekomen en smaakte goed. Wel wat moeite gehad met de temp meten met mijn Inkbird meter voor de BBQ temp omdat ik zonder het rooster moest werken en daardoor het houdertje nergens vast kon maken. Ideeen zijj welkom. Kerntemp ging goed 76 borst en 82 dij. De eerste badge moet binnen zijn denk ik 😬. Op naar de volgende....

1D4C0F40-93AB-4649-92DE-74555588CFA3.jpeg


9944FF48-DD78-41F4-9E17-B96C316C6D50.jpeg


36844DEC-4D8F-4783-A15A-A5140F9B3FB0.jpeg


DF0C75D7-EF8B-4EEC-B702-FBAB2130FD24.jpeg


EB4658C5-F304-4096-81FF-6C84236E92B5.jpeg
 
Dat is een trotse dame. Welkom bij de Tokkies.
 
Altijd lekker, kip… Heb je er pesto op gesmeerd?
 
Gefeliciteerd met je tokkie!
 
Ziet er goed uit. Gefeliciteerd met je tokkie
 
jeeh gefeliciteerd met je tokkie. Ziet eruit als een heerlijk kippetje.
 
Welkom bij de club van de Tokkie Awards.
Heb je ook nog een plaatje van de blije kip op het einde van het proces (zo net voor het opeten) ?
 
Welkom bij de club van de Tokkie Awards.
Heb je ook nog een plaatje van de blije kip op het einde van het proces (zo net voor het opeten) ?
Laatste foto is 1 minuut voordat die richting de eettafel verdwijnt. Daar was die zo snel op dat er geen presentabele foto meer te maken was
 
Best kippetje, hadden we hier zeker gelust. 😉
 
  • Leuk
Waarderingen: IvoG
De tijd tussen de laatste van de Q en dat het op is, is zo voorbij
Ze staat er gekleurd op
 
Terug
Bovenaan Onderaan