Vandaag voor de eerste keer mini PP aan het maken.
Hoezo mini vraag je dan wellicht af, Tsja een varkensnek van 850 gram is wel klein in vergelijk met de meeste andere posts die ik hier lees.
Liep tegen de "sweinenack" aan toen ik een paar weken geleden in de Duitse supermarkt was. Die kon ik dus niet laten liggen!
Vanmorgen rond 10.00 de bbq via de snake methode aangestoken met een paar stukjes eikenhout erop.
Een half uurtje geleden in de glace gezet, aangezien er 74 graden op het display stond.
Nu ff uitzoeken hoe ik hier het makkelijkste de foto's kan delen...
Hoezo mini vraag je dan wellicht af, Tsja een varkensnek van 850 gram is wel klein in vergelijk met de meeste andere posts die ik hier lees.
Liep tegen de "sweinenack" aan toen ik een paar weken geleden in de Duitse supermarkt was. Die kon ik dus niet laten liggen!
Vanmorgen rond 10.00 de bbq via de snake methode aangestoken met een paar stukjes eikenhout erop.
Een half uurtje geleden in de glace gezet, aangezien er 74 graden op het display stond.
Nu ff uitzoeken hoe ik hier het makkelijkste de foto's kan delen...