- Berichten
- 6.254
Had nog een eendenborst filet in de vriezer ligger. Gister verhuist naar de koelkast, klaar voor vandaag.
Q aangestoken en naar 200 graden laten gaan.
Ovengroente in een kom gedaan olie, pezo en erover, omschudden en op de plaat gedaan met de aardappels erbij.
Vel ingesneden, pezo erop en op de Q erbij.
Na 45 minuten de filet erbij tot deze 50 graden was
Alles eraf om de platesetter eraf te halen en het laatste stukkie de filet boven het vuur
En klaar
Het heeft gesmaakt maar ik miste toch de echte eendensmaak.
Toch maar eens ergens anders halen, maar kon’m niet laten liggen bij de Lidl
Q aangestoken en naar 200 graden laten gaan.
Ovengroente in een kom gedaan olie, pezo en erover, omschudden en op de plaat gedaan met de aardappels erbij.
Vel ingesneden, pezo erop en op de Q erbij.
Na 45 minuten de filet erbij tot deze 50 graden was
Alles eraf om de platesetter eraf te halen en het laatste stukkie de filet boven het vuur
En klaar
Het heeft gesmaakt maar ik miste toch de echte eendensmaak.
Toch maar eens ergens anders halen, maar kon’m niet laten liggen bij de Lidl
Laatst bewerkt: