BasBQ
Beef en Steak

Eendenborst salade

 
 
 

Rescher

Kooltjesharker
Berichten
130
Vandaag maar eens aan de slag gegaan met 2 lekkere stukken eendenborst van BBQuality. Wilde graag een salade maken die als voorgerecht zou kunnen dienen.
Ingredienten:

- 2 eendenborsten
- gemengde sla
- gegrilde courgette
- blauwschimmelkaas
- komkommer
- met honing gecarameliseerde pecan noten

Eendenborsten op smaak gebracht met zeezout en peper en daarna 2 minuten op de vleeskant op direct vuur (200 gr) en daarna 3 minuten op de vetkant. Daarna indirect naar 52 graden gebracht. Tien minuten liggen en je kunt ze aansnijden.
Thuisfront is niet perse fan van eend, maar deze salade werd toch zeer goed ontvangen.
Bijgevoegd enkele foto’s ter illustratie.

1995BEB7-0567-4DE4-8F31-9802B3A7B241.jpeg


1C3257BF-C65C-406C-AC2E-E2BAFD0242D4.jpeg


CCAEA1B0-81F4-41A5-9B19-82A74A42F5D0.jpeg


B4B68EB6-6727-43E7-A83C-26DBDEFB1F45.jpeg


988E13E8-FD2A-4785-BE54-9FC71E977007.jpeg
 
kom maar door hoor
eendenborst is zoooo lekker
mooie garing
 
Dat ziet er goed uit. Voor mij zonder blauwschimelkaas. Bordje ook netjes opgemaakt. Zo hoef je niet naar een restaurant
 
Terug
Bovenaan Onderaan