BasBQ
Beef en Steak

een zonnig weekend spare ribs low and slow

  • Onderwerp starter arnosterk
  • Startdatum
A

arnosterk

Gast
hallo allemaal,

na een heerlijk warm weekend even een verslagje van een 3-2-1 spareribbel-run.

na de grote 57cm weber broer te hebben aangeschaft via marktplaats (slechts 25 euro) moest deze natuurlijk worden ingewijd.
de weber liep na 30 minuten al steady op 110 graden na wat te hebben gespeeld met de schuifjes.

daarna de standaard 3-2-1 methode afgerond.
al met al een goede aanschaf ondanks de tweedehands.

de ribjes in de olie gezet en gerubt.
de rub bestaat uit bastard suiker, paprikapoeder, shake bbq merk (komijn, zwarte peper, peterselie, uienpoeder en knoflookpoeder) en apollo shake (makro mix)


ach laten we de foto's voor zich spreken.

DSC_8957.jpg


DSC_8958.jpg


DSC_8959.jpg


DSC_8960.jpg


DSC_8961.jpg


DSC_8962.jpg


DSC_8963.jpg


DSC_8964.jpg


DSC_8965.jpg


DSC_8966.jpg


DSC_8967.jpg


DSC_8968.jpg


DSC_8969.jpg


DSC_8974.jpg


DSC_8975.jpg


DSC_8976.jpg


ribbels extra voorzien van zwarte bessen jam, boter en bastard suker voordat zij hun alu jasje kregen.

DSC_8977.jpg


met als resultaat :)

DSC_8978.jpg


en nog een uurtje erop, sjees wat krijg je daar een honger van
botjes kon je eruit trekken.
;)

DSC_8980.jpg


DSC_8981.jpg


DSC_8982.jpg


DSC_8983.jpg


 
Ziet er lekker uit hoor
 
Heerlijk zeg... staan die paardjes daar wel veilig?  :p
 
zijn de paarden van de vrouw, eentje meer of minder heeft ze hopelijk niet door haha.
 
Lekkere ribbels en de topping van bosbessenjam ga ik onthouden.
 
die zien er heerlijk uit
 
Ikea, is een dekselhouder ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan