Beef en Steak

een "snelle" PP ....of hoe zouden we het anders moeten noemen....

Ik denk dat voor beide wel iets te zeggen is. Volgens mij is bij bakken en braden belangrijk dat je een niet te koude begintemperatuur aanhoud.
Voor roken waarbij we sowieso van low en slow uitgaan lijkt met dit minder belangrijk en van invloed.
 
DanBras zei:
Leo zei:
en ik ben er juist voor om te zeggen dat je je vlees een half uur van te voren uit je koelkast moet halen voor je het op de bbq legt
Gevoelsmatig geef ik je gelijk maar dit is wat ik ergens gelezen heb. Idee erachter is dat je vlees langer in die zone tussen 5C en 60C zit en daardoor een diepere rookring zou krijgen. Wat betreft het effici?nt met brandstof omgaan is dit uiteraard niet slim.
Het is dus maar waar je meer waarde aan hecht.

Over het algemeen duurt de periode dat het vlees tussen 5 en 60 c zit juist het kortst ;) daarboven duurt altijd zo lang.
 
Terug
Bovenaan Onderaan