BasBQ
Beef en Steak

Een Smoke Ring zonder rook.... Hoe ken d??

 
 
 
 

Jappert

Gemarineerd
Berichten
1.041
Hier en ik denk op alle bbq fora is veel gesproken en gefilosofeerd over de Smoke Ring. Hoe het echt zit is nogmaals door de mannen van Amazingribs.com onderzocht.  Erg interessant.

http://amazingribs.com/tips_and_technique/mythbusting_the_smoke_ring.html
 
Is onlangs al voorbij gekomen, maar blijft een goed link. Vind hun onderzoekjes altijd erg leuk om te lezen,... alhoewel ik me er niet altijd in kan vinden. :)
 
Hier voorbij gekomen? Dan heb ik zitten slapen ;-). Anyway ik vond het wel een eye-opener. Zag net ook een onderzoek dat je beter een steak bevroren kan bakken dat te laten ontdooien......

Gekker moet het niet worden.

http://caseychan.kinja.com/science-its-better-to-cook-a-frozen-steak-than-a-thawe-1619916660/+caseychan
 
Jappert zei:
Hier voorbij gekomen? Dan heb ik zitten slapen ;-). Anyway ik vond het wel een eye-opener. Zag net ook een onderzoek dat je beter een steak bevroren kan bakken dat te laten ontdooien......

Gekker moet het niet worden.

http://caseychan.kinja.com/science-its-better-to-cook-a-frozen-steak-than-a-thawe-1619916660/+caseychan


Vind dat ook nog steeds apart. Veel boeken geven aan dat je een stuk vlees niet op temperatuur moet laten komen,.... echter veel slagers ed. juist weer wel. Tja,...
Denk wel dat het allemaal niet veel zal uitmaken, maar toch. Je wilt het zo goed mogelijk doen.
 
Een korte samenvatting in het Nederlands misschien?
Als jullie het toch al weten!
Voor de wat oudere en luiere mensen (zoals ik, die op dit moment niet zo'n zin hebben om een lap Engelse tekst te lezen)  ;)
 
En het bier heeft geen invloed op een BCC, maar dat soort flauwekul houdt toch de lol in de gerechten.
 
smaak en wetenschap , en verwachting ?

BCC is een voorbeeld , een gepekelde kip is ook zoveel lekkerder op een blik.

Antwoorden liggen op je bord .
 
Terug
Bovenaan Onderaan