Beef en Steak

Een lekker spekkie

 
 

rowhald

Kooltjesharker
Berichten
227
Lekker buikje een 6 daagjes in de droge pekel



7517f78dc1dc3ab8c4a27d5fd8b5d714.jpg




6034e95c0b9a9d0b985a62de3d9fe0cc.jpg


Dan een dagje drogen

dea30271ae144a57b579af56ad08ec6b.jpg




12 uurtje koudroken



4d5f9f945d67c9389d4bb8b344acf18a.jpg


Weer een dagje ingepakt in de koeling.

Nu lekker langzaam op een q temp van 100-105 gr  naar een kern temp van 65 gr laten komen.



b27c1f3d17b74622916658175cab6d21.jpg
4fe7f81b5cb7de2fab6e3954c3b15921.jpg
3afab47987ce76ddfe66062f71d4c1ac.jpg



Foutje t was een lekker spekkie
Sorry
 
Ik heb de titel even veranderd Rowhald. ;)
 
http://southerndutchbbq.com/recepten-overzicht/applewood-smoked-bacon/


En dan eerst koud gerookt geeft een intensere smaak .naar mijn beleving
 
lust ik
 
Hmm, dat lust ik wel
 
Lekker hoor! Ziet er goed uit!
 
Ziet er heerlijk uit!
 
Ik begrijp wel waarom je het eerst 6 dagen en dan weer 1 dag het spek in de koelkast legt. :D :D
Staat alleen maar drank in zo te zien. =))
 
Terug
Bovenaan Onderaan