- Berichten
- 105
Hi,
Ik wil morgen beginnen met een low and slow sessie van zo'n 8 uur om Pulled Pork te maken. Ik heb een Weber van 57 cm (OTP?) en Ecobrassa briketten. Nu heb ik al wel het een en ander gevonden. Maar graag zou ik van jullie willen horen, hoeveel briketten om te starten en hoe hoog en hoe lang moet de shake zijn. 3 rijen hoog of 4 of 2?
En tips voor goede rub en injector marinade zijn ook welkom.
Ik wil morgen beginnen met een low and slow sessie van zo'n 8 uur om Pulled Pork te maken. Ik heb een Weber van 57 cm (OTP?) en Ecobrassa briketten. Nu heb ik al wel het een en ander gevonden. Maar graag zou ik van jullie willen horen, hoeveel briketten om te starten en hoe hoog en hoe lang moet de shake zijn. 3 rijen hoog of 4 of 2?
En tips voor goede rub en injector marinade zijn ook welkom.