BasBQ
Beef en Steak

Easterwood varkensfillet

 
 
 
 

Lin

Gemarineerd
Berichten
2.301
Gisteren een varkensfillet gekocht en snel bedacht wat ik er eigenlijk van moest maken.
Besloten om de Easterwood kruiden van de ribbels van Frits te gebruiken en in te pakken met spek.

Vanmorgen om 6:00 uur in de rub gezet.

34ynp15.jpg


Vanmiddag ingepakt

dzyqzk.jpg



En om 16:45 op de Q!
Nog wel even een draadje erom gelegd ivm mijn goede (not) weefkunsten...


282g8py.jpg



Ook nog een bakkie baked beans gemaakt. Voor nood in mijn cakeschaal want mijn ovenschaal had een mega scheur....  :(

t0hhy0.jpg



Om 17:30 ingesmeerd met de glaze.


9uyoep.jpg


En om 17:45 was ie op 63 graden!

2i06hd4.jpg



Nog even laten rusten en aangesneden!

2mwtbmt.jpg


Bedankt voor het kijken!  :-h :-h






 
ziet er smakelijk uit
 
Njam
 
Prachtig!!
 
Lekker en leuk gevonden deze variatie,  Hoe was het eindresultaat ? Ik zou zelf nml liever rond de 55 gaan zitten met dit stukje vlees
 
Ziet er mooi uit Lin, ik ga dit weekend experimenteren met een varkens filet. Hoop dat ik m net zo goed krijg als jij.
 
Boldeagle zei:
Lekker en leuk gevonden deze variatie,  Hoe was het eindresultaat ? Ik zou zelf nml liever rond de 55 gaan zitten met dit stukje vlees

Hij was idd Well Done maar daar houden we wel van! Maar nog steeds heerlijk sappig en zacht!
 
Het ziet er heerlijk uit en met de bacon kan het eigenlijk niet mis gaan 
 
Terug
Bovenaan Onderaan