BasBQ
Beef en Steak

Duo van Red Cedar Wood Salmon en Baby Back Ribs

 
 
 
 

RedFox

Gerijpt
Berichten
3.160
Ons avondmaal van deze 2e Februari 2014 was een duo van Red Cedar Wood Salmon vlgs recept van Bobby Flay (peper, zout, dijon mosterd, bruine basterdsuiker) en baby back ribs.
De ribbetjes zijn volgens de 3-2-1 methode met kersenhout gerookt en gegaard en aan het einde van de sessie gelakt met Blues Hog.
Zalm in combinatie met r?sti en cherry-tomaatjes met uitjes was een gedicht!
De foto's van deze 6e BBQ sessie in 2014 zeggen meer dan 1000 woorden  :)
Bedankt voor het kijken.

zalm2febr.jpg


sparerib2febr.jpg
 
Heerlijk om naar te kijken!
 
nou Geert, in huize RedFox heb je weer vrienden gemaakt! ;)
 
Ik krijg het idee Geert dat jij je ribs beter per pallet kunt kopen.
Er gaan er wat doorheen daar in maison RedFox.
Ze zien er ook heerlijk uit net als je zalm.
 
het water loopt me in de mond bij het zien van die heerlijke ribben
 
En dan lakken met Blues Hog, heerlijk!!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan