Zoals al aangegeven was ik voornemens om twee gerechten van paprika's te maken.
Helaas ben ik niet al te ijverig geweest met het maken van foto's. (hoop dat de forumleiding me dat vergeeft )
- Voorgerecht: Bratpaprika's met garnalen in knoflookolie / marinade
- Hoofdgerecht: Gevulde paprika'v van de Q. Gevuld met tonijn (uit blik), courgette, tomaat, zilvervliesrijst etc.
Van te voren al alles voorbereid. Eventueel uitwijken naar kookplaat en oven.
Q voorbereid op 220 C. Wok erop en op temperatuur gebracht
Hoofdgerecht:
- Groenten in de wok en scheppen maar
- Gekookte zilvervlies rijst erbij en doorscheppen. Daarna een blikje tomatenpuree er door heen geroerd.
- Aansluitend de tonijn erbij en doorgewarmd.
- Wok van het vuur en de paprika's gevuld.
Bijgerecht:
- Bratpaprika's met de knoflookteentjes gewokt
- Aansluitend de garnalen
- Geheel bij elkaar door geroerd en opgediend.
In de tussentijd de paprika's voor 30'op 180 C.
Opgediend met wakame salade en Red Eagle chilisaus aangevuld met de restanten vulling.
Bedankt voor het droog houden.

