Nooit helemaal gek geweest van bbq... te zout, te veel, te snel, teveel geklooi....
Op 38 jarige leeftijd in de omgeving van Den Haag, begon het toch te kriebelen... een weber, een gas bbq of toch een kamado?
door Corona tijd, enthousiasme en mooi weer genoeg, toch maar een kamado aangeschaft, een bastard 2020 medium.
wat een verademing, rust, trots en smaak zeg!! Inmiddels gemaakt zijn:
rib eye reverse sear
Beercan chicken
Hele kip
Spareribs
Pulled pork.
Ik hoop nog meer lekkere recepten en ideeen te vinden op dit forum.
in weer en wind, bijna elk weekend bbqen (kost een godsvermogen aan vlees) en nooit meer wat anders, verblijf ik (in mijn tuin).
dtm070
Op 38 jarige leeftijd in de omgeving van Den Haag, begon het toch te kriebelen... een weber, een gas bbq of toch een kamado?
door Corona tijd, enthousiasme en mooi weer genoeg, toch maar een kamado aangeschaft, een bastard 2020 medium.
wat een verademing, rust, trots en smaak zeg!! Inmiddels gemaakt zijn:
rib eye reverse sear
Beercan chicken
Hele kip
Spareribs
Pulled pork.
Ik hoop nog meer lekkere recepten en ideeen te vinden op dit forum.
in weer en wind, bijna elk weekend bbqen (kost een godsvermogen aan vlees) en nooit meer wat anders, verblijf ik (in mijn tuin).
dtm070