Dag allemaal,
Ik heb vandaag wat moink balls voorbereid en daar de basis rub van Noskos op gedaan.
Ik merkte dat een paar minuten na het aanbrengen vd rub een redelijke hoeveelheid sappen uit de gehaktballetes kwamen. Zoveel dat de dry rub helemaal niet droog meer is.
Mijn vermoeden is dat dit met de kwaliteit van t gehakt te maken heeft.(gehakt ingespoten met water?) Kan iemand dat bevestigen?
't gehakt komt niet van slager, maar vd Lidl. Is de laatste keer denk ik, hahaha
Groeten,
Leon
Ik heb vandaag wat moink balls voorbereid en daar de basis rub van Noskos op gedaan.
Ik merkte dat een paar minuten na het aanbrengen vd rub een redelijke hoeveelheid sappen uit de gehaktballetes kwamen. Zoveel dat de dry rub helemaal niet droog meer is.
Mijn vermoeden is dat dit met de kwaliteit van t gehakt te maken heeft.(gehakt ingespoten met water?) Kan iemand dat bevestigen?
't gehakt komt niet van slager, maar vd Lidl. Is de laatste keer denk ik, hahaha
Groeten,
Leon