- Berichten
- 1.437
Gisteren na een dagje thuiswerken nog even de buienradar bekeken, het ging nog eens een aantal uren droog blijven ....
Ideaal dus om ff snel nog een snel deeg te knutselen, dit twee uurtjes te laten rusten en dan wat pizza's te bakken in mijn Ooni Karu 12.
Een restje tomatensaus op basis van San Marzanotomaten van een vorige sessie uit de vriezer gehaald.
Hamblokjes, pepperoni, geraspte mozarella, mozarella heb ik altijd wel standaard in huis, is het niet voor een spontaan pizzafeestje, dan worden ze wel in een andere bereidingen verwerkt. Potjes paddenstoelentapenade met truffel van de AH en Nduja zitten hier ook standaard in de voorraadkast.
Ideaal dus om ff snel nog een snel deeg te knutselen, dit twee uurtjes te laten rusten en dan wat pizza's te bakken in mijn Ooni Karu 12.
Een restje tomatensaus op basis van San Marzanotomaten van een vorige sessie uit de vriezer gehaald.
Hamblokjes, pepperoni, geraspte mozarella, mozarella heb ik altijd wel standaard in huis, is het niet voor een spontaan pizzafeestje, dan worden ze wel in een andere bereidingen verwerkt. Potjes paddenstoelentapenade met truffel van de AH en Nduja zitten hier ook standaard in de voorraadkast.