Nou, eens zien of ik een big kan verdienen vandaag.
Woensdagavond drie kg Boston Butt van Aalvink uit de vriezer getrokken. Gisteravond 23:30, na de ietwat uitgelopen borrel waardoor ik nu zo'n fraai zeurend katertje heb, ingesmeerd met een rub van gerookte paprikapoeder, bruine suiker, klein beetje komijn, zout, knoflookpoeder en uienpoeder. Vanmorgen 7:00 de wekker, inmiddels ligt hij er alweer meer dan een uur op. Aanvankelijk was de temperatuur 80 graden maar inmiddels is het 105.
Straks zelf de saus in elkaar zetten
Woensdagavond drie kg Boston Butt van Aalvink uit de vriezer getrokken. Gisteravond 23:30, na de ietwat uitgelopen borrel waardoor ik nu zo'n fraai zeurend katertje heb, ingesmeerd met een rub van gerookte paprikapoeder, bruine suiker, klein beetje komijn, zout, knoflookpoeder en uienpoeder. Vanmorgen 7:00 de wekker, inmiddels ligt hij er alweer meer dan een uur op. Aanvankelijk was de temperatuur 80 graden maar inmiddels is het 105.



Straks zelf de saus in elkaar zetten
